Kanker Onderzoek

National Cancer Institute
Het National Cancer Institute (NCI) is de belangrijkste instantie van de federale overheid voor onderzoek en opleiding op het gebied van kanker. Hun website bevat een schat aan informatie over de oorzaken, diagnose, preventie en behandeling van kanker.

American Cancer Society
De American Cancer Society is een landelijke, op de gemeenschap gebaseerde vrijwillige gezondheidsorganisatie die zich inzet voor het elimineren van kanker als een groot gezondheidsprobleem door kanker te voorkomen, levens te redden en kanker te verminderen door middel van onderzoek, onderwijs, belangenbehartiging en dienstverlening. Met meer dan twee miljoen vrijwilligers in het hele land is de American Cancer Society een van de oudste en grootste vrijwillige gezondheidsinstanties in de Verenigde Staten.

cancerpage.com
De missie van cancerpage.com is om consumenten te informeren en in staat te stellen een gezonder en kwalitatief beter leven te leiden wanneer ze worden geconfronteerd met enige vorm van kanker. cancerpage.com is de meest uitgebreide website voor informatie over alle aspecten van kanker en biedt directe toegang tot oncologieverpleegkundigen.

National Comprehensive Cancer Network
Het National Comprehensive Cancer Network (NCCN), een alliantie van 19 van ’s werelds toonaangevende kankercentra, is een gezaghebbende bron van informatie om patiënten en gezondheidswerkers te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over kankerzorg.

Kankernieuws
Kankernieuws op het Net® is erop gericht patiënten en hun families het laatste nieuws en informatie over de diagnose, behandeling en preventie van kanker te bieden.

HERSENEN

American Brain Tumor Association (ABTA)
De American Brain Tumor Association geeft informatie over hersentumoren, nieuwe behandelingen en helpt bij het leven met de diagnose van een hersentumor.

The Brain Tumor Society
The Brain Tumor Society bestaat om een ​​remedie te vinden voor hersentumoren. De organisatie streeft ernaar de levenskwaliteit van hersentumorpatiënten, overlevenden en hun families te verbeteren door toegang te bieden tot psychosociale ondersteuning, informatie en middelen.

De National Brain Tumor Foundation (NABTC)
NBTF is een nationale non-profit gezondheidsorganisatie die zich toelegt op het verstrekken van informatie en ondersteuning aan hersentumorpatiënten, familieleden en zorgprofessionals, en ondersteunt innovatief onderzoek naar betere behandelingsmogelijkheden en een remedie voor hersentumoren.

North American Brain Tumor Coalition
Er zijn 13 verenigingen die de NABTC vormen, een netwerk van liefdadigheidsorganisaties die zich inzetten voor het uitroeien van hersentumoren.

Terug naar boven

BORST

breastcancer.org
breastcancer.org is een non-profitorganisatie die zich toelegt op het verstrekken van de meest betrouwbare, volledige en actuele informatie over borstkanker.

Susan G. Komen Borstkankerstichting De Komenstichting
werkt via een netwerk van Amerikaanse en internationale filialen en evenementen zoals de Komen Race for the Cure® en strijdt om borstkanker als levensbedreigende ziekte uit te roeien door onderzoekssubsidies te financieren en onderwijs te ondersteunen, screening- en behandelingsprojecten in gemeenschappen over de hele wereld.

HER2Support
HER2 staat voor humane epidermale groeifactorreceptor 2. HER2 is een gen dat helpt te bepalen hoe cellen groeien, delen en zichzelf herstellen. Deze unieke steungroep probeert het onderwijs te bevorderen door het gebruik van de beschikbare middelen te maximaliseren.

Terug naar boven

DIKKE DARM

De Colon Cancer Alliance
CCA is een organisatie van overlevenden van colon- en rectumkanker, hun families, verzorgers, mensen die genetisch vatbaar zijn voor de ziekte en de medische gemeenschap. Ze zijn een non-profitorganisatie die zich inzet voor patiëntenondersteuning, belangenbehartiging en onderwijs.

Terug naar boven

Gynaecologisch

Women’s Cancer Network
Het Women’s Cancer Network is ontwikkeld door de Gynaecologische Kankerstichting en CancerSource voor vrouwen en hun families.

De Gynaecologische Kankerstichting
De Gynaecologische Kankerstichting (GCF) is in 1991 opgericht door de Vereniging van Gynaecologische Oncologen als een liefdadigheidsorganisatie zonder winstoogmerk om fondsen te werven ter ondersteuning van filantropische programma’s ten behoeve van vrouwen die risico lopen of lopen voor vrouwen. het ontwikkelen van een gynaecologische kanker.

Terug naar boven

NIER

Nier
Nierkanker Vereniging De Nier Kanker Vereniging financiert, promoot en werkt samen aan onderzoeksprojecten; informeert artsen en patiënten over nierkanker; en pleitbezorgers op federaal en staatsniveau namens patiënten.

Terug naar boven

LONG

De Longkankeralliantie
De Longkankeralliantie zegt dat ze de enige nationale non-profitorganisatie zijn die zich uitsluitend inzet voor het pleiten voor mensen met longkanker of die risico lopen op de ziekte.

Longkanker online
De missie van The Lung Cancer Online Foundation (LCOF) is het verbeteren van de kwaliteit van zorg en levenskwaliteit voor mensen met longkanker door het financieren van longkankeronderzoek en het verstrekken van informatie aan patiënten en families via de website. Lungcanceronline.org is een uitgebreide, geannoteerde directory met internetinformatie en bronnen voor patiënten en gezinnen.

Terug naar boven

PROSTAAT

Prostaatkanker Stichting
De Prostaatkanker Stichting, voorheen CapCure, is ’s werelds grootste filantropische bron voor ondersteuning bij onderzoek naar prostaatkanker. De PCF heeft één doel: betere behandelingen vinden en een remedie vinden voor terugkerende prostaatkanker.

Terug naar boven

HUID

Informatiepagina voor patiënten met melanoom
Deze pagina maakt deel uit van cancerpage.com, een non-profitorganisatie die wordt aangeboden door LifeMetrix Online. Dit e-healthbedrijf biedt informatie, systemen en hulpmiddelen voor patiënten die met chronische ziekten kampen. Alle diensten zijn gratis voor patiënten.